XVI седница Скупштине општине Кањижа

21.12.2017.
  

28. децембра 2017. (четвртак) се одржава XVI седница Скупштине општине Кањижа са почетком од 10.00 часова у великој сали градске куће.

Позивница

ДНЕВНИ РЕД:

Усвајање записника са XV седнице Скупштине општине Кањижа (стр. 3.)

1. Предлог Одлуке о  начину, поступку и критеријумима за успостављање права службености на грађевинском земљишту у јавној својини општине Кањижа (стр. 8)
2. Предлог Одлуке о буџету општине Кањижа за 2018. годину (14. стр.)
3. Предлог Одлуке о текућим дотацијама Дому здравља Кањижа из средстава буџета општине Кањижа за извршавање обавеза према добављачима на име дуга за лекове на рецепт и залихе робе за даљу продају  у 2018. години (65. стр.)
4. Предлог Одлуке о  ангажовању екстерног ревизора за ревизију Завршног рачуна буџета општине Кањижа за 2017. годину (67. стр.)
5. Програм уређивања грађевинског земљишта општине Кањижа за 2018. годину (69. стр.)
6. Предлог Одлуке о локалним административним таксама (79. стр.)
7. Предлог Одлуке о престанку важења Одлуке о накнади за рад председника и чланова Надзорног одбора Јавног предузећа за уређење насеља општине Кањижа (88. стр.)
8. Предлог Одлуке о измени Одлуке о  накнади за рад председника и чланова Надзорног одбора Јавног предузећа за комуналне услуге „Комуналац“ Кањижа (89. стр.)
9. Предлог Одлуке о измени Решења о именовању надзорног одбора Друштва са ограниченом одговорношћу „Потиски водоводи“ доо Хоргош (90. стр.)
10. Предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о локалним комуналним таксама (91. стр.)
11. Предлог Решења о давању сагласности на Програм пословања Јавног предузећа за комуналне услуге „Комуналац“ Кањижа за 2018. годину (Прилог)
12. Предлог Решења о давању сагласности на Прву измену Програма пословања привредног друштва POTISKI VODOVODI – TISZA MENTI VIZMUVEK DOO, HORGOŠ за 2017. годину (Прилог)
13. Предлог Решења о давању сагласности на Програм пословања привредног друштва POTISKI VODOVODI – TISZA MENTI VIZMUVEK DOO, HORGOŠ за 2018. годину (Прилог)

14. Предлог Решења о давању сагласности на Измену Посебног програма Друштва са ограниченом одговорношћу за управљање чврстим комуналним отпадом „Регионална депонија“ Суботица (102. стр.)
15. Предлог Решења о давању сагласности на Одлуку о цени пијачних услуга Јавног предузећа за комуналне делатности „Комуналац“ Кањижа (115. стр.)
16. Предлог Решења о давању сагласности на Одлуку о цени грађевинских и инжењерских  услуга Јавног предузећа за комуналне делатности „Комуналац“ Кањижа (118. стр.)
17. Предлог Решења о давању сагласности на Одлуку о цени погребних  услуга Јавног предузећа за комуналне делатности „Комуналац“ Кањижа (123. стр.)
18. Преддог Решења о давању сагласности на Одлуку о цени зоохигијенских услуга Јавног предузећа за комуналне делатности „Комуналац“ Кањижа (126. стр.)
19. Предлог Решења о давању сагласности на Одлуку о цени машинских услуга Јавног предузећа за комуналне делатности „Комуналац“ Кањижа (128. стр.)
20. Предлог Решења о давању сагласности на Одлуку о цени димничарских услуга Јавног предузећа за комуналне делатности „Комуналац“ Кањижа (130. стр.)
21. Предлог Решења о давању сагласности на Одлуку о цени услуга на отвовреном базену у Кањижи Јавног предузећа за комуналне делатности „Комуналац“ Кањижа (132. стр.)
22. Предлог Решења о разрешењу члана Школског одбора ОШ „Арањ Јанош“ Трешњевац (134. стр.)
23. Предлог Решења о именовању члана Школског добра ОШ „Арањ Јанош“ Трешњевац (135. стр.)
24. Предлог Решења о разрешењу чланова Школског одбора ПТСЦ „Беседеш Јожеф“ Кањижа (136. стр.)
25. Предлог Решења о именовању чланова Школског одбора ПТСЦ „Беседеш Јожеф“ Кањижа (137. стр.)
26. Одборничка питања

Прилог

Записник XVI седнице Скупштине општине Кањижа