Председник општине Кањижа и помоћници

Фејстамер Роберт
Председник општине Кањижа
Рођен је 1979. године, по занимању дипл. економиста. Основну школу завршио је у Кањижи, средњу школу у Суботици, а дипломирао је на Факултету за услужни бизнис у Сремској Каменици. Од 2005. до 2015. године био је запослен у Информационом центра за развој Потиског региона на пословима директора. Од 2015. године запослен је у Оппштинској управи општине Кањижа на пословима начелника Одељења за привреду и развој. Члан је Савеза Војвођанских Мађара.
Небојша Ракић
Заменик председника општине Кањижа
Рођен је 1978. године. По занимању је менаџер. Основну и средњу школу завршио је у Чоки, а Вишу школу за модеран бизнис у Београду. Од 1998. до 2012. године радио је као руководилац привредног друштва у породичном власништву. Од 2012. је запослен у ЕПС Дистрибуцији. Члан је Српске наредне странке.
Зрнић Војислав
помоћник председника општине за област развоја општине
Рођен је 1971. године, по занимању машински инжењер производног машинства. Основну школу је завршио у Кањижи, а средњу и вишу машинску у Суботици. Од 1996 године власник и директор је предузећа Techno-Ferum доо/Кањижа са пословним јединицама у Новом Саду, Новој Пазови и Старој Пазови која броји 30 радника. Суделује у многим друштвеним и спортским друштвима и активностима које су од користи за грађане Кањиже. Члан је Српске Напредне Странке.
Зоран Томин
помоћник председника општине за област туризма
Рођен је 1973. године. По струци је економски техничар. Од 1987. до 1999. године радио је на позицијама трговца, набављача, а највише као комерцијалиста у породичном трговачко-производном предузећу. Од 1999. године је био запослен у предузећу „Si & Si group“ (произвођач робне марке Sinalco), као кооперант-менаџер и помоћник маркетинга на територији општине Кањижа и шире, а после се бавио рентијерством. Од 2009. године до септембра 2016. је био руководилац огранка као референт општих послова у аустријском предузећу „Брантнер – отпадна привреда“ д.о.о. (које од 2009. године управља отпадом и смећем у општини Кањижа). Члан је Српске напредне странке.
Кабинет Председника општине
Шеф Кабинета:

Даниел Нађ Немеди
Телефон: (024) 875-166, локал: 208
Факс: (024) 873-016
Мејл: daniel@kanjiza.rs

Чланови Општинског већа општине Кањижа