Преусмеравање саобраћаја од раскрнице Велебит-Ором до „Кермеци ћошка”

15.05.2015.
   

Служба за инспекцијско-надзорне послове при Општинској управи Кањижа обавештава грађане да се одобрава kомпанији „Војпут“ промена режима саобраћаја на територији општине Кањижа – преусмеравање саобраћаја на општинске путеве због извођење радова на делу Државног пута IIБ реда бр. 300 (од раскрнице Велебит-Ором до „Кермеци ћошка”) према Орому и Долинама од 18.05.2015. до завршетка радова. (Време трајања радова је око 10 дана у зависности од временских услова). Предметни радови ће се вршити радним данима од 7.00 до 18.00 часова.

За возила (хитна медицинска помоћ, ватрогасна служба, полиција и сл.), као и за раднe машинe која користе предметну деоницу под одржавањем за приступ парцелама извођач треба да обезбеди пролаз кроз радилиште.

Након завршетка прве деонице, тј. после 28. маја, увешће се преусмеравање саобраћаја од раскрнице Велебит-Ором до Новог Села према Тотовом Селу код „Кермеци ћошка” кроз насеље Долине, а из другог правца према Долинама код млина у Орому. За раднe машинe извођач ће обезбедити пролаз и на овој деоници.

Планирано време завршетка радова на овој деоници је крај јуна у зависности од временских услова.