Позив угоститељима за учешће на манифестацији

09.08.2023.
 

Општина Кањижа и ове године 20. августа 2023. године организује традиционалну манифестацију „Дан Светог Стефана и Празник Новог хлеба“ у центру насеља Кањиже.
Комисија за организацију манифестација позива заинтересоване субјекте који се баве угоститељством да поднесу пријаву за учешће на манифестацији ради благовременог планирања коришћења дела јавне површине за обављање угоститељске делатности - Остало, безалкохолна и алкохолна пића и прехрамбени производи, за време трајања манифестације „Дан Светог Стефана и Празник Новог хлеба“.

Пријаве се подносе писмено на Пријавном листу који је саставни део овог позива. Попуњене пријаве достављају се на адресу:
Општинска управа општине Кањижа
(канцеларија бр. 26)
Трг Главни бр. 1
24420 Кањижа
или на адресу електронске поште: livia@kanjiza.rs

Пријавни лист се може преузети са званичне wеб презентације општине: www.kanjiza.rs.
Додатне информације могу се добити путем: 
- телефона 024/4 873-249 (радним данима од 7.00 до 15.00 часова)
- на имејл: livia@kanjiza.rs (Ливија Вранић Варади)

Пријаве се подносе најкасније до 16. августа 2023. године.

Предаја Пријавног листа служи искључиво за регистрацију.
Комисија за организацију манифестација доставиће позив за учешће подносиоцима пријаве путем поште. Прилог позива чини план заузимања јавне површине, са назначењем места за пружање услуга.
Због свечаног карактера манифестације од подносиоца пријаве – угоститеља очекује се да на најлепши могући начин уреди свој простор (одговарајући шатор, столови, столице, клупе, итд.) 

Остале информације
Котизација се не плаћа, али подносици пријаве - угоститељи морају имати важећу дозволу за рад.
Сви угоститељи су дужни да на дан манифестације буду присутни, са капацитетом за пружање угоститељских услуга  које су дефинисалио у Пријавном листу и за које су добили одобрење Комисије.
Примопредаја дела јавне површине врши се од 19. августа 2023. године од 12.00 часова, а најкасније 20. августа 2023. године до 14.00 часова угостититељи су дужни да отворе свој штанд. Организатор манифестације не сноси одговорност за ствари угоститеља које остану на јавној површини у току ноћи, али ће обезбедити чување истих од стране привредног друштва које пружа услуге физичког обезбеђења.
Такође, организатор манифестације обезбеђује угоститељима приступ заједничкој јавној чесми и појачану јавну расвету јавне површине испред Градске куће. 

Комисија за организацију манифестација



Позив угоститељима

Формулар за пријаву