Обавештење Општинске управе

03.04.2020.
   

Како да остварите контакт са Одељењем за локалну пореску администрацију у току ванредног стања
Обзиром да је рад путем непосредног контакта обустављен због актуелне епидемиолошке ситуације, Одељење локалне пореске администрације Општинске управе Кањижа објавило је обавештење за грађане о начинима на које могу са њима да остваре контакт.
Увид у стање на рачунима локалних јавних прихода грађани могу да изврше путем интернет портала на адреси www.lpa.gov.rs, путем мобилне апликације „Moja LPA“ (помоћу квалификованог електронског сертификата односно уносом корисничког имена и лозинке).
За све потребне информације грађани се могу обратити на следеће бројеве телефона 064/8062116 и 064/8062145, као и путем електронске поште на маил адресу bane@kanjiza.rs  .
Захтеви за издавање уверења као и сви други поднесци, достављају се путем поште на адресу: Одељење локалне пореске администрације Општинске управе Кањижа, Трг Главни број 1 24420 Кањижа, а уверење или одговор ће такође бити достављено путем поште.
Подсећамо грађане да сви рокови за примену прописаних обавештења која су им стигла током ванредног стања истичу 15 дана након престанка ванредног стања, а сви рокови за поступке и одлучивање надлежних органа који истичу током ванредног стања сматраће се истеклим 30 дана од престанка ванредног стања.