Процена утицаја на животну средину

24.10.2016.
   

Служба за инспекцијско-надзорне послове Општинске управе Кањижа обавештава заинтересоване органе, организације и јавност да:

- Доо „ЕНВИГАС Алфа“ из Мартоноша, ул. Зелена Долина бб. поднео је Захтев за одлучивање о потреби израде студије о процени утицаја на животну средину Пројекта биогасног постројења за производњу електричне енергије на катастарској парцели топ бр. 3292/7 КО Мартонош.

- Доо „ЕНВИГАС Бета“ из Мартоноша, ул. Зелена Долина бб. поднео је Захтев за одлучивање о потреби израде студије о процени утицаја на животну средину Пројекта биогасног постројења за производњу електричне енергије на катастарској парцели топ бр. 3292/6 КО Мартонош.

- Доо „ЕНВИГАС Делта“ из Мартоноша, ул. Зелена Долина бб. поднео је Захтев за одлучивање о потреби израде студије о процени утицаја на животну средину Пројекта биогасног постројења за производњу електричне енергије на катастарској парцели топ бр. 3292/4 КО Мартонош.

Рок за доставу мишљења је 07. новембар 2016. Године.

Увид у техничку документацију и достава мишљења – писменим путем – омогућена је у канцеларији бр. 5. зграде Општине Кањижа, Трг главни бр. 1., у времену од 08 до 12 часова сваког радног дана.