Процена утицаја на животну средину

25.07.2016.
   

Служба за инспекцијско-надзорне послове Општинске управе Кањижа обавештава заинтересоване органе, организације и јавност да:

– Сабо Чаба из Тотовог Села, ул. Јожеф Атиле бб. поднео је Захтев за одлучивање о потреби израде студије о процени утицаја на животну средину следећег пројекта: Пројекат изградње свињске фарме за крмаче и товљенике у Тотовом Селу, која се планира на територији катастарске општине Трешњевац на парцели топ. бр. 4139/2, 4139/5 и 4140/1.

– Телеком Србија Предузеће за телекомуникацију а.д. из Београда, ул. Таковска бр. 2. поднео је Захтев за одлучивање о потреби израде студије о процени утицаја на животну средину Пројекта базне станице мобилне телефоније „СУУ98 Кањижа-МУП“ у Кањижи, Главни трг бр. 2. (зграда Полицијске станице Кањижа) на катастарској парцели топ бр. 947/5 КО Кањижа.

Рок за доставу мишљења је 08. август 2016. године.

Увид у техничку документацију и достава мишљења – писменим путем – омогућена је у канцеларији бр. 5. зграде Општине Кањижа, Трг главни бр. 1., у времену од 08 до 12 часова сваког радног дана.