Два нова јавна позива за доделу бесповратних средстава за пољопривреднике

27.08.2015.
 

Буџетски фонд за пољопривреду и рурални развој општине Кањижа расписује јавне позиве за доделу бесповратних средстава за пољопривреднике регистроване у Управе за трезор - Експозитура Кањижа за следеће линије улагања.

На основу члана 9. Одлуке о оснивању буџетског фонда за пољопривреду и рурални развој општине Кањижа и Програма подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја општине Кањижа за 2015. годину Комисија за доделу средстава за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја расписује ЈАВНИ ПОЗИВ за подношење пријава за доделу бесповратних средстава за субвенционисање инвестиције за унапређење и развој руралне инфраструктуре у 2015. години.

 

Јавни позив за подношење пријава за доделу бесповратних средстава за субвенционисање инвестиције за унапређење и развој руралне инфраструктуре у 2015. години

 

Прилози:

Пријава за јавни позив

Прилог бр. 1.

Прилог бр. 2.

 

На основу члана 9. Одлуке о оснивању буџетског фонда за пољопривреду и рурални развој општине Кањижа и Програма подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја општине Кањижа за 2015. годину Комисија за доделу средстава за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја расписује ЈАВНИ ПОЗИВ за подношење пријава за доделу бесповратних средстава за инвестиције за прераду и маркетинг пољопривредних и рибарских производа – за набавку опреме за узорковање млека у 2015. години.

 

Јавни позив за подношење пријава за доделу бесповратних средстава за инвестиције за прераду и маркетинг пољопривредних и рибарских производа – за набавку опреме за узорковање млека у 2015. години.

 

Прилози:

Пријавни формулар

Прилог бр. 1.

Прилог бр. 2.