Комисија за избор пројеката у области јавног информисања

04.05.2015.
 

На основу члана 24. Закона о јавном информисању и медијима, члана 19., 20., 21. и члана 22. Правилника о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања  и члана 71. Статута општине Кањижа председник општине доноси решење о образовању комисије за избор пројеката у области јавног информисања.

Образује се Комисија за избор пројеката поднетих на Конкурс за суфинансирање проjеката производње медијских садржаја из области jавног информисања у 2015. години на територији општине Кањижа (у даљем тексту: Комисија) у саставу:

- Ерне Немет, уредник, Радио Суботица

- Даниел Вечеи, новинар, Радио Суботица

- Ђерђ Месарош, новинар, Радио 90 Хајдуково

Комисија на првој седници бира председника Комисије.

Задатак Комисије је да: изврши стручну оцену приспелих пројеката на Конкурс за суфинансирање проjеката производње медијских садржаја из области jавног информисања у 2015. години, сачини образложени предлог о додели средстава за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Кањижа из буџета општине Кањижа за 2015. годину.

Рок за извршење задатка Комисије је 5 дана од дана објављивања овог решења.

Административно-техничке послове за потребе Комисије обавља Ливиа Вранић Варади, самостални стручни сарадник у Општинској управи општине Кањижа.

Ово Решење објављује се на званичном сајту општине Кањижа.



Решење о образовању комисије за избор пројеката у области јавног информисања