Обавештење у вези реализације годишњих програма спортских удружења

19.03.2015.
  

На основу члана 14. Одлуке о остваривању потреба и интереса грађана у области спорта у општини Кањижа председник општине Кањижа објављује следеће обавештење у вези реализације годишњих програма спортских удружења.

Спортска удружења за реализацију годишњих програма могу поднети пријаве за:

1. подстицање и стварање услова за унапређење спорта за све, односно бављења грађана спортом, посебно деце, омладине, жена и особа са инвалидитетом на годишњем нивоу

 2. активности спортских организација, спортских друштава, удружења и територијалног спортског савеза на територији општине од посебног значаја за општину.

 

Пријаве се подносе до 25.03.2015.године   на обрасцу пријаве бр. 2. који се објављује  на интернет презентацији општине и у локалним медијима.

Пријаве  се подносе у штампаном облику, на обрасцу  пријаве  (образац бр. 2) који је објављен на званичном сајту општине Кањижа, предајом у Услужном центру Општинске управе општине Кањижа или се доставља  путем поште на адресу: Кањижа,  Главни  трг бр.1., са назнаком „ПРИЈАВА НА ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ГОДИШЊИХ  ПРОГРАМА У ОБЛАСТИ СПОРТА“.

Датум обавештавања носиоца програма о одобреним годишњим програмима је 31.03.2015.године

Крајњи рок до кога морају бити употребљена добијена средства је 31.12.2015. године.

Додатне информације у вези  годишњих програма   могу се  добити на телефон 064-806-2158 – Беде Мариана.

 

НЕБЛАГОВРЕМЕНЕ  И  НЕКОМПЛЕТНЕ  ПРИЈАВЕ  СЕ  НЕЋЕ РАЗМАТРАТИ!



Обавештење у вези реализације годишњих програма спортских удружења

Пријава за финансирање годишњег програма у области спорта