Конкурс за програме у култури

16.01.2015.
  

На основу члана 11. став 2. Закона о култури и члана 7. Правилника о начину, мерилима и критеријумима за избор програма и пројекатау култури који се финансирају или суфинансирају из буџета општине председник општине Kaњижа расписује конкурс за финансирање или суфинансирање програма и пројеката у култури у 2015. Години.  

Средства за финансирање или суфинансирање програма и пројеката у култури из буџета општине Кањижа у 2015. години додељују се у висини од 1.400.000 динара.

Право подношења пријаве за финансирање или суфинансирање програма односно пројеката у култури имају следећи субјекти у култури:

– установе културе,

– аматерска културно-уметничка друштва и

– други субјекти у култури као што су: задужбине и фондације у култури, привредна друштва и предузетници регистровани за обављање делатности у култури и друга правна лица и субјекти у култури.

Субјекти у култури имају право да поднесу пријаву за финансирање или суфинансирање програма и пројеката у култури под условом да имају регистровано седиште на територији општине Кањижа.

За сваки програм односно пројекат подноси се посебна пријава.

Подносилац пријаве уз образац бр. 1. прилаже:

– доказ о подносиоцу пријаве: извод из регистра у којем је субјекат у култури регистрован;

– преглед основних података о подносиоцу пријаве (историјат, опис делатности, досадашњи пројекти и сл.), сачињен од стране подносиоца пријаве и

– детаљан опис програма односно пројекта у култури за чије финансирање или суфинансирање се подноси пријава.

Рок за доставу пријава је 31. јануар 2015. године.



Текст конкурса

Образац за пријаву