Јавни конкурс за невладине организације

16.01.2015.
   

На основу члана 7. Одлуке о начину финансирања пројеката невладиних организација из буџета, а у вези са Одлуком о буџету општине Кањижа за 2015. годину председник општине Кањижа расписује јавни конкурс за финансирање пројеката невладиних организација из буџета општине Кањижа за 2015. Годину.

Средства за финансирање пројеката невладиних организација из буџета општине Кањижа за 2015. годину додељују се у висини од: 8.400.000,00 динара.

Средства намењена за финансирање пројеката невладиних организација из буџета општине Кањижа за 2015. годину додељују се у висини од: 1.540.000,00 динара за финансирање пројеката невладиних организација у области пољопривреде.

Право учешћа на конкурсу имају невладине организације са седиштем у општини Кањижа, односно оне које имају седиште или огранак и делују на подручју општине Кањижа као општинске, међуопштинске или републичке организације. Право учешћа на конкурсу имају само онa удружења грађана која своје циљеве не остварују првенствено у области културе, спорта и инфромисања - медија.

Невладина организација може учествовати на конкурсу са највише 2 пројекта, а средства из буџета општине Кањижа додељују се за финансирање једног пројекта.

Пројекат се мора реализовати на територији општине Кањижа, до истека буџетске године, односно до 31.12.2015. године.

Невладина организација (удружење) је дужна да обезбеди средства у висини од 10% вредности пројекта из других извора.

Конкурсна документација садржи:

1.            образац пријаве

2.            биографију координатора пројекта и кључних сарадника

3.            фотокопију решења о упису организације (удружења) у Регистар

4.            фотокопију оснивачког акта (статута)

Пријаве се достављају до  31. јануара 2015. године.

Додатне информације у вези јавног конкурса могу се добити на телефон: 876–155 лок. 244 код Пирошке Дарабан.



Текст јавног конкурса

Образац предлога пројекта