Честитка председника општине Кањижа

24.12.2014.
 

Поштовани грађани,

Ближи се крај године, стижу нам празници, славе, Божић и Нова година. Поред припрема за дочек Нове, и ми као локална самоуправа, са вама сагледамо Стару, протеклу годину.

2014-та је протекла бурно и напорно. Освртом на тај период, јасно је да су нам од дугорочних улагања и настојања, нека успешно завршена, али, у многим случајевима, наилазили смо на препреке, и нисмо успели да наше циљеве у обећаном року и остваримо.

Првенствени разлог за то је смањени приход буџета и стално опадање и других доступних новчаних прилива. Истовремено, за годину дана је локална самоуправа имала довољно могућности да, увек имајући у виду интересе грађана, ради на развоју наше општине, наших установа, са посебном пажњом на очувању постојећих услуга и вредности.

Циљ нам је да у новој години наставимо оно што је започето у старој и што је од општег значаја за добробит свих нас.

Крај старе и дочек Нове године у нама буди нове жеље и наде за бољим, лепшим и срећнијим. У име локалне самоуправе и у своје лично име, свим грађанима наше општине желим да предстојећу Нову годину и празнике дочекају са онима које воле, у љубави, пријатељству и срећи.

Срећне Божићне и Новогодишње празнике!


https://www.youtube.com/watch?v=8CvqpVtplbo