Поновљени позив за учешће у раду комисије за оцену медијских пројеката

27.03.2024.
 

На основу одредаба Закона о јавном информисању и медијима („Службени гласник РС”, бр. 92/23), Правилника о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања („Службени гласник РС”, бр. 6/24) и Одлуке о расписивању конкурса за суфинансирање пројеката у области јавног информисања у 2024. години, бр. 000800014 2024 08480 004 007 000 001 од 28. фебруара 2024. године, председник општине расписуjе

ПОЗИВ 
за учешће у раду СТРУЧНЕ КОМИСИЈЕ ЗА ОЦЕНУ ПРОЈЕКАТА ПОДНЕТИХ НА КОНКУРС ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА У ОБЛАСТИ ЈАВНОГ ИНФОРМИСАЊА У 2024. ГОДИНИ (у даљем тексту: стручна комисија) коју именује председник општине Кањижа.

Позивају се новинарска и медијска удружења да писаним путем предложе чланове стручне комисије. 
Позивају се теоретичари, аналитичари и практичари из области медија заинтересовани за учешће у раду стручне комисије, да писаним путем доставе предлог за чланство у стручној комисији. 
Предлог за члана стручне комисије доставља се на Обрасцу за пријаву за члана комисије (Образац 3) који је објављен на сајту општине Кањижа.
Предложена лица не смеју бити у сукобу интереса нити обављати јавну функцију, у складу са прописима који уређују спречавање корупције.
Удружења и теоретичари, аналитичари и практичари из области медија предлог за члана стручне комисије могу послати у року од седам дана од дана објављивања овог позива на веб-сајту општине Кањижа.
Пријаве се достављају на адресу: Општина Кањижа, Трг Главни бр. 1, 24420 Кањижа, са назнаком: „Пријава за учешће у раду стручне  комисије за за оцену пројеката поднетих на конкурс за суфинансирање пројеката у области јавног информисања у 2024. години. Пријава се доставља  и у електронској форми, у машински читљивом формату на адресу електронске поште: livia@kanjiza.rs 

Председник општине Кањижа
Роберт Фејстамер

Поновљени позив за учешће у раду стручне Комисије за оцену пројеката поднетих на конкурс за суфинансирање пројеката у области јавног информисања у 2024. години 

Образац 3 – Образац за пријавау за члана комисије