Упитник за испитивање родне равноправности

25.04.2023.
  

Обавештавају се грађани и грађанке општине Кањижа да је у току израда Локалног акционог плана за родну равноправност општине Кањижа. Општина Кањижа у сарадњи са Сталном конференциjом градова и општина (СКГО) почиње спровођење испитивања – анкете јавности у циљу унапређења свог поступања у политикама родне равноправности.


Упитник садржи питања која се односе на тему родне равноправности, са циљем да се стекне увид у потребе и проблеме жена у општини Кањижа.


Упитник је анониман и позивамо грађанке да га попуне. Анкете могу преузети у Услужном центру Општинске управе општине Кањижа (Кањижа, Трг Главни бр. 1), у објектима месних заједница, у амбулантама Дома здравља у свим насељеним местима на територији општине Кањижа и на наплатним местима привредног друштва „POTISKI VODOVODI DOO – TISZAMENTI MUVEK“ у Хоргошу и у Кањижи.


Упитник се може попунити и електронски:
https://forms.office.com/e/gt6uymUjqC


Упитник је доступан на званичној интернет страници општине Кањижа: : www.kanjiza.rs и на званичној интернет страници Предшколске установе „Наши бисери“: www.predskolskakanjiza.edu.rs, али и на фејсбук страници општине Кањижа.


Позивамо Вас да се активно укључите у настанак овог важног акта за све становнике наше локалне заједнице. Електронски упитник ће бити доступан за попуњавање до 20. маја 2023. године.
Додатне информације у вези са испитивањем можете добити и путем телефона 064/80 62 095 или имејла marina@kanjiza.rs