Израда пројектно-техничке документације за саобраћајни прикључак индустријске зоне

18.10.2022.
 

Општина Кањижа је у октобру 2020. године успешно конкурисала код Покрајинског секретаријата за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу. Назив пројекта је био: Израда пројектно-техничке документације за саобраћајни прикључак индустријске зоне (блок бр. 8) на ДП II A реда бр. 102 у Кањижи

Опшина Кањижа је успешно реализовала пројекат. У поступку јавне набавке мале вредности ГМП Грамонт-НС ДОО за пројектовање грађевинских и других објеката Нови Сад, је добио право израде пројектно-техничке документације.

Општи циљ овог пројекта је допринос стварању повољних услова за пословање, расту и развоју малих и средњих предзећа, повећање запослености и конкурентности, побољшању пословне и инвестиционе климе.

Специфичан циљ пројекта је припремање пројектно-техничке документације за развој пословне инфраструктуре у блоку 8 у Кањижи у циљу давања доприноса привлачењу активног капитала, побољшању регионалне конкурентности и унапређењу привредног капацитета општине.

Општина Кањижа се захваљује Покрајинском секретаријату за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу на додељеним средствима.