Израђена пројектна документација за обнову пута у улици Фехер Ференца

09.12.2021.
 

Успешна реализација пројекта „Израда пројектно-техничке документације за потребе изградње прве фазе асфалтног коловоза ширине 3 метра у делу улице Фехер Ференца у општини Кањижа”

Општина Кањижа је у марту 2021. године успешно конкурисала  код Покрајинског секретаријата за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу.

Назив пројекта „Израда пројектно-техничке документације за потребе изградње прве фазе асфалтног коловоза ширине 3 метра у делу улице Фехер Ференца у општини Кањижа”

Општина Кањижа је успешно реализовала пројекат. Пројекат спроводи INFRA- SVK  за пројектовање Суботица који је у поступку јавне набавке мале вредности добио право израде пројектно-техничке документације.

Општи циљ овог пројекта је допринос стварању повољних услова за пословање, расту и развоју малих и средњих предзећа, повећање запослености и конкурентности, побољшању пословне и инвестиционе климе.

Специфичан циљ пројекта је припремање пројектно – техничке документације за развој пословне инфраструктуре у блоку 8 у Кањижи у циљу давања доприноса привлачењу активног капитала, побољшању  регионалне конкурентности и унапређењу привредног капацитета општине. 

Општина Кањижа се захваљује Покрајинском секретаријату за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу на додељеним средствима.