Више новитета на плажи на Тиси код Кањиже

16.06.2021.
 

Понуда плаже на Тиси код Кањиже обогаћена је интерактивним информационим пултом, пуњачима телефона, селфи-зидом, дрвеним панорамским креветима. 

На плажи Тисе код Кањиже је у протеклом периоду реализовано више развојних пројеката. Проширена је инфраструктура у кампингу, направљене су парцеле за ауте, одвојен је простор за шаторе, има више струјних прикључака, постављене су камере и бесплатни вифи. Околина плаже је обогаћена новим елементима, панорамским креветима од дрвета за оне жељне одмора, заставе и цвеће, улепшана је и околина базена. 

Члан већа задужен за туризам и информисање Кањиже Жомбор Ујвари каже да је постављен и интерактивни пулт на којем се може суфровати сајт "Хело Кањижа" и на којем се налазе све везано за туризам. Осим тога је јако занимљив новитет пуњач телефона за оне чији се телефон испразни, те могу да га закључају и оставе да се пуни. 

Захваљујући успешним конкурсима које је локална самоуправа Кањиже освојила код министарства туризма ће у наредном периоду бити обновљен шеталиште код насипа у вредности 2,8 милиона динара. У плану је постављање клупа, расвете, обнова табли и постављање нових канти за отпад. 

Више информација: 


Више новитета на плажи на Тиси код Кањиже

Улагања и новине на кањишком Штранду за летњу сезону