Потреба израде студије процене утицаја на животну средину

14.01.2021.
 

Одељење за грађевинске и инспекцијске послове Општинске управе општине Кањижа у складу са чл. 10. и 29. Закона о процени утицаја на животну средину („Сл. гласник РС“, бр. 135/04 и 36/09) даје

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

о поднетом захтеву за одлучивање о потреби процене утицаја

Обавештавају се заинтересовани органи, организације и јавност да „Techno Ferum“ доо из Кањиже, ул. Сабљарска 8., поднело је захтев за одлучивање о потреби израде студије процене утицаја за Пројекат изградње индустријског објекта за производњу и велепродају гвожђарских производа на катастарској парцели топ бр. 1811/41 КО Кањижа, која се налази у продужетку улице Фехер Ференца у Кањижи.

У објекту ће се вршити механичка обрада метала - производња ексера, жица и жичаних плетива, као и велепродаја шрафовске робе, металних плоча, ланаца итд.

Увид у техничку документацију и достава мишљења – писменим путем – омогућена је у канцеларији бр. 5. зграде Општине Кањижа, Трг главни бр. 1., у времену од 08 до 12 часова сваког радног дана.

Заинтересовани органи и организације и заинтересована јавност, у року од десет дана од дана од дана објављивања овог обавештења, до 25. јануара 2021. године могу доставити своје мишљење.