Узми рачун и победи – наградна игра се наставља

07.12.2020.
  

Слоган наградне игре „Узми рачун и победи” гласи: „Јер сви добијају кад сива економија губи”. Сви грађани, али и заједнице! Наиме у оквиру наградне игре „Узми рачун и победи” и ове године се организује такмичење локалних самоуправа у прикупљању фискалних рачуна и слипова за наградни фонд од 180.000 еура.

Општине, градови и градске општине подељени су по броју становника у три такмичарске категорије - мале, средње и велике. Општина Кањижа се налази у категорији средњих општина.

Девет локалних самоуправа – по три првопласиране у свакој од категорија, биће награђене са по 20.000 евра за опремање и обнову школа, болница, вртића и других објеката и простора од јавног значаја по избору грађана.

Ранг листа свих општина и табела са последњим пресеком 9 првопласираних може се свакодневно пратити на страници Ранг листа општина. (http://uzmiracun.rs/rang-lista-opstina-2020)

Кањижа се у тренутку објаве ове информације налази на четвртом месту у категорији средњих општина, те Општина Кањижа позива грађане да се укључе у што масовнијем броју у ову наградну игру, и слањем фискалних рачуна и слипова такмиче како због себе тако и за награду коју добија 9 најбоље пласираних заједница!

У ранг листи такмичења општина и градова рачунају се коверте послате од 1. септембра. Коначна ранг листа девет победничких општина биће позната по завршетку другог круга наградне игре, крајем фебруара 2021.

Све актуелне информације о наградној игри, можете пронаћи на сајту www.uzmiracun.rs.



Постер наградне игре