Уређена обала Тисе у Кањижи очекује купаче

11.08.2020.
 

У протеклом периоду завршена су бројна улагања на обали Тисе у Кањижи. Пре неколико недеља обновљено је место за одмор поред базена, а и игралиште је добило нови елемент.

Протеклих седмица постављене су нове гранитне коцке поред базена на обали Тисе, нови столови, клупе и свлачионице, а подигнути су и сунцобрани како би посетиоцима одмор учинили што пријатнијим. Укупна вредност улагања је три милиона динара, које је обезбедило Министарство туризма Србије. Мештани радо користе обновљена места за одмор, а базен је отворен и ради у складу са мерама заштите.

Игралиште на обали Тисе такође је обновљено новом, занимљивом справом коју ће највише користити најмлађи посетиоци. Куповину новог елемента финансирала је локална самоуправа Кањиже са 250 хиљада динара.

„Верујем да се протеклих недеља пуно говорило о томе како много људи долази на обалу Тисе, и каква је гужва овде доле код Тисе. Мислим да је то потврда тога да је било оправдано што смо протеклих година увек помало додавали нашој понуди, и увек је помало проширивали" рекао је Роберт Фејстамер, председник општине, Кањижа.

У плану је и обнова празног објекта који се налази поред управо обновљеног дела. Са његовим сређивањем, лепота обале Тисе код Кањиже заблистаће у пуном сјају.

Више информација:


Уређена обала Тисе у Кањижи очекује купаче

Улагања у нове садржаје на кањишком Штранду




Фото: Карољ Пушкаш