Потреба израде студије процене утицаја на животну средину

02.07.2020.
 

Одељење за грађевинске и инспекцијске послове Општинске управе општине Кањижа обавештава заинтересоване органе, организације и јавност да је Општина Кањижа из Кањиже, Главни трг бр 1., поднела захтев за одлучивање о потреби израде студије процене утицаја за:

1.            Пројекат изградње рвачке академије - сала за тренинге са смештајем ученика рвачког спорта са манипулативним површинама и паркинзима у Кањижи, на кат. парц. бр. 10658 к.о. Кањижа која се планира на катастарској парцели топ бр. 10658 КО Кањижа,  Нушићева бб, Кањижа.

2.            Пројекат изградње фекалне канализације у улицама Беле Бартока, Попова, Бранка Радичевића, Доситеља Обрадовића, Данијела Бојовића, Цркве, Школска, и Кањишки пут у Хоргошу.

3.            Пројекат изградње фекалне канализације у улицама Радничка, Јожеф Атила и Стевана Сремца у Хоргошу

4.           Пројекат санације водоводне мреже у Хоргошу

Заинтересовани органи и организације и заинтересована јавност, у року од десет дана од дана од дана објављивања овог обавештења, до 13. јула 2020. године могу доставити своје мишљење.

Увид у техничку документацију и достава мишљења – писменим путем – омогућена је у канцеларији бр. 5. зграде Општине Кањижа, Трг главни бр. 1., у времену од 08 до 12 часова сваког радног дана.