Пољопривредна предавања

26.02.2020.
 

Општинска Управа општине Кањижа организује предавање дана 27. фебруара 2020. године у четвртак у Градској кући, у Малој сали са почетком од 10.00 часова.

Теме:

1.            Кредитне линије Развојног фонда АП Војводине д.о.о. - сарадник Развојног фонда ће презентовати кредитне линије намењених регистрованим пољопривредним газдинствима, правним лицима и предузетницима намењених за њихове инвестиције у обртна средства, у куповину пољопривредног земљишта, пољопривредних механизација, система за наводњавање, односно у инвестициона улагања правних лица, у развој туризма, у средства преко ИПАРД програма.

2.            Пођимо у правцу ка „одрживом коришћењу земљишта“! - Ђезе Олајош, дипломирани инг. агрономије-ратар са овим насловом ће одржати предавање у вези сачувања и одржавања плодности, структуре, као и флоре и фауне земљишта.

Све додатне информације везане за презентацију можете добити у канцеларији за локални економски развој у Општини Кањижа (I спрат, соба 21. или приземље, соба 14.) или на телефону: 024/875-166, локали: 209 или 243.

Одељење за привреду и локални економски развој



Плаката