Brought to you by ERASMUS+

24.10.2018.
  

Размислимо заједно у Кањижи, а путуј са нама да откријеш искуства других бањских градова у Европи. Тражимо младе између 20 и 25 година, комуникативне и спремне за акцију.

Пошаљи мотивационо писмо (1 страна А4) на енглеском језику у ком образлажеш зашто баш ти треба да представљаш Кањижу или видео дужине 2 минута, такође на енглеском на dragana@icr.rs

Рок за пријаву: 28.10.2018. до 20.00 часова

Општина Кањижа је партнер у свом првом пројекту у оквиру програма Erasmus+

Водећи партнер: Општина Хевиз (Мађарска)

Партнери на пројекту: Жупанија Харгита (Румунија), Општина Лендава (Словенија), Општина Изео (Италија), Општина Кањижа

Пројекат се бави укључивањем младих у креирање будућности бањских градова који су често виђени као места за наше старије суграђане, за људе који се опорављају након операција и повреда.

Млади између 20 и 25 година ће у свим партнерским насељима најпре међу собом размислити о томе шта би Кањижу као бањски град могло учинити атрактивнијим за младе, на који начин би могли лично да утичу на промене, а сазнаће нешто и о начинима доношења одлука.

Након радионица које ће се одиграти у Дому омладине ће се изабрати млади који ће општину представљати на окупљањима у партнерским насељима. На тим састанцима ће вршњаци разговарати о ономе што се у њиховом граду догађа, чуће каква је ситуација у осталим градовима, а покушаће се наћи и неко универзално решење.