Набавка опреме за рад услужног центра општинске управе Општине Кањижа

02.10.2018.
 

Општина Кањижа је успешно конкурисала у јуну 2018. године код Покрајинског секретаријата за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу. Назив пројекта је био: набавка опреме за рад услужног центра општинске управе Општине Кањижа.

Покрајински секретаријат за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу је одобрио општини Кањижа 178.398,00 динара за набавку мултифункционалног уређаја, лаптопа и два скенера у циљу повећања ефикасности сервиса за грађане. Опреме су стављене у функцију дана 01.10.2018. године у оквиру Одељењу за општу управу и заједничке и Одељења за локалну пореску администрацију послове у корист запослених који се баве пријемом захтева грађана.

Коришћењем ових савремених апарата постиже се скраћење времена чекања странке, смањење трошкова фотокопирања, ефикаснији рад запослених у услужном центру, модернизована служба и општинска управа приближена потребама грађана.

Општина Кањижа се захваљује Покрајинском секретаријату за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу на додељеним средствима.

Линк cекретaријата: http://www.region.vojvodina.gov.rs