Vip Beach Masters 2014 у Кањижи од 15. до 17. августа!

28.04.2014.
  

Vip mobile и Одбојкашки савез Србије су 24. априла представили у Београду нову сезону такмичења Vip Beach Masters 2014 – Првенства Србије у одбојци на песку, које ће се овог лета поново одржати у Кањижи поред 11 градова широм Србије.

Атрактиван концепт, квалитетана игра и разноврсна такмичења, најављују узбудљиво одбојкашко лето за све љубитеље бичволеја, али и малишане који желе да се опробају у овом спорту и уче од нашег прослављеног одбојкаша, Вање Грбића, кроз Vip Beach Masters школу одбојке.

Такмичење за шампионску титулу и укупни наградни фонд од 32.000 евра почиње турниром у Новом Пазару од 30. маја до 01. јуна, а затим се сваког викенда наставља у другом граду – Ужицу, Крушевцу, Новом Саду, Краљеву, Бачкој Паланци, Великом Градишту, Бачу, Сомбору, Кањижи и Темерину. Велико финале традиционално је резервисано за крај лета, од 27. до 30. августа, када ће, након четвородневног надметања на београдској Ади Циганлији, бити проглашени нови прваци и првакиње Србије у одбојци на песку.

 

„Велико је задовољство најавити одбојкашко лето 2014. и позвати грађане Србије да нам се придруже у рекордних 12 градова. Заједно са нашим партнером, компанијом Vip mobile, већ седам година, активно радимо на побољшању квалитета и популаризацији одбојке на песку и успевамо да мотивишемо младе играче да се изнова докажу на терену“, изјавио је Александар Боричић, председник Одбојкашког савеза Србије.

„Vip Beach Masters је највеће и најкавлитетније такмичење у одбојци на песку у нашој земљи које на забаван начин спаја такмичарски дух и лепоту овог сјајног тимског спорта. Чули сте да ћемо бити домаћини најбољим европским, балканским и домаћим играчима који знају да задиве гледаоце својим бравурама на мрежи. Уз то, Vip mobile је, као организатор турнира, припремио и друге видове забаве и поклоне за публику који ће учинити да терени за одбојку на песку буду омиљена састајалишта овог лета“, рекао је Дејан Турк, директор/CEO Vipa.

 

Михаљ Њилаш, председник општине Кањижа је – на пресс конференцији након презентације турнира – позвао све заинтересоване, љубитеље спорта да и ове године прате турнир, који се организује већ трећи пут у нашем граду, од 15. до 17. августа у Кањижи, а најмлађе да, као и претходних година, учествују у Школи одбојке на песку и да уче вештину овог спорта на кањишком штранду.