Конкурс за достављање предлога за доделу јавних признања

24.07.2017.
  

На основу члана 11. Одлуке о јавним признањима општине Кањижа („Службени лист општине Кањижа”, бр. 9/2014) председник општине Кањижа расписује

К О Н К У Р С
за достављање предлога за доделу јавних признања општине Кањижа

1. Звање „ПОЧАСНИ ГРАЂАНИН ОПШТИНЕ КАЊИЖА“ додељује се држављанима Републике Србије, као и држављанима других земаља, који су нарочито заслужни за развитак општине и за допринос у развоју привреде, науке, културе, образовања, здравствене и социјалне заштите или на другим подручјима, као и за друге посебне заслуге.

2. Плакета „ПРО УРБЕ” се додељује физичким и правним лицима која имају пребивалиште, односно седиште на територији општине Кањижа. Плакета „ПРО УРБЕ” додељује се за нарочито залагање и изузетне успехе у области привреде, образовања, здравства, социјалне заштите, културе, физичке културе и у другим областима друштвеног живота од интереса за развој општине, појединцима, групама грађана, предузећима и другим организацијама. Уз Плакету „ПРО УРБЕ“ додељује се новчана награда.

3. Повеља захвалности додељује се физичким и правним лицима која имају пребивалиште, односно седиште на територији општине Кањижа, као и страним физичким и правним лицима за допринос афирмацији општине Кањижа у земљи и иностранству, као и пружену помоћ општини Кањижа или грађанима општине Кањижа.

Предлози се достављају у року од 60 дана од дана расписвања конкурса на адресу:

Општина Кањижа

(Комисији за доделу јавних признања)

Главни трг бр. 1.
24420 Кањижа

Кандидате за признање могу предложити грађани општине Кањижа и правна лица којa делују на њеном подручју.

Предлог треба да садржи податке о предложеним физичким и правним лицима и кратко образложење.



Конкурс за достављање предлога за доделу јавних признања општине Кањижа - .PDF

Конкурс за достављање предлога за доделу јавних признања општине Кањижа - .DOC