Млади полицајци на пријему код председника општине

08.11.2016.
 

У Полицијској станици Кањижа од 1. новембра је запослено седам младих полицајаца, што је био повод да председник општине Роберт Фејстамер и његов заменик Небојша Ракић, приреде свечани пријем у присуству начелника ПУ Кикинда Драгана Јовића и начелника Полицијске станице Кањижа Титуса Рекецког. Најављено је да ће крајем марта или почетком априла још пет нових полицајаца бити ангажовано у ПС Кањижа. Слични пријеми претходних дана уприличени су у Чоки и Новом Кнежевцу, а биће их и у осталим општинама Севернобанатског округа.

Председник општине Фејстамер се захвалио ПС Кикинда и ресорном Министарству што су уважили потребе ове средине, посебно због присуства великог броја миграната у ранијем периоду, што према његовим речима сада није толико изражено, али има потребе да се оснажи подручје Хоргоша и Мартоноша. Посебно задовољство је исказано што је од упослених четворо младих полицајаца са подручја кањишке општине.

Начелник ПУ Кикинда Драган Јовић захваливши се на пријему, оценио је да подршка много значи младим колегама и Полицијској управи, јер се и на тај начин показује уважавање рада полиције. Он је уверен да ће присуство младих полицајаца помоћи да у свих шест локалних самоуправа Севернобанатског округа стање безбедности буде боље него до сада.

Више информација:


Млади полицајци ближи грађанима

Пријем за младе полицајце

Кањижа добила 7 нових полицајаца




Фото: Карољ Пушкаш грађевински инжињер