Környezeti hatástanulmány

2018.06.25.
   

A Magyarkanizsai Községi Közigazgatási Hivatal építési és felügyelőségi osztálya tájékoztatja az érintett szerveket, szervezeteket és a nyilvánosságot, hogy:

- Szabó Viktor kihomoki lakos (Köztársaság u. 8. sz.) környezeti hatástanulmány jóváhagyását kérelmezte baromfifarm és kísérő épületek kiépítésére, amely Martonos kataszteri község 5665,5666,5667 és 5645 sz, földrészletén terveznek, Kishomokon a Köztársaság utcában.

Az észrevételek megtételének határideje a hirdetmény megjelenésétől számított 20 napon belül, azaz: 2018. évi július hónap 18. napja.

 - az ilonafalvi székhelyű Fejős Kft (Petőfi brigádok u. sz.n.) környezeti hatástanulmány szükségességének eldöntését kérelmezte mezőgazdasági termények tárolására szolgáló raktárépület és a hozzá tartozó belső szerelvények kiépítésére, amely Magyarkanizsa kataszteri község 9446/3 sz, földrészletén terveznek Ilonafalván, Petőfi brigádok utcában.

 Az észrevételek megtételének határideje a hirdetmény megjelenésétől számított 10 napon belül, azaz: 2018. évi július hónap 09. napja.

A műszaki dokumentációba az érdekeltek betekintést nyerhetnek, és észrevételeiket írásban megtehetik a magyarkanizsai városháza (Fő tér 1.) 5. sz. irodájában munkanapokon 8 és 12 óra között.