A magyarkanizsai polgármester és munkatársai

Fejsztámer Róbert
magyarkanizsai polgármester
1979-ben született, foglalkozása okl. közgazdász. Az általános iskolát Magyarkanizsán, a középiskolát Szabadkán végezte, a kamenicai (kamanci) Üzleti-szolgáltató Karon szerzett oklevelet. 2005. és 2015. között a Tisza Menti Információs Fejlesztési Központ igazgatója volt. 2015-től a Magyarkanizsai Községi Közigazgatási Hivatal gazdasági és fejlesztési főosztályának vezetője. A Vajdasági Magyar Szövetség tagja.
Nebojša Rakić
magyarkanizsai polgármester - helyettes
1978-ben született, foglalkozása menedzser. Az általános és középiskolát Csókán fejezte be, míg a főiskolát a belgrádi gazdasági főiskolán. 1998-tól 2012-ig a családi gazdasági társaságot irányította, 2012-től az EPS Áramszolgáltató cégnél állt alkalmazásban. Tagja a Szerb Haladó Pártnak.
Zrnić Vojislav
Magyarkanizsa fejlesztésével megbízott polgármesteri tanácsnok
1971-ben született, végzettsége gépész gyártómérnök. Az általános iskolát Magyarkanizsán végezte, a gépészeti közép- és főiskolát pedig Szabadkán. 1996. óta tulajdonosa és igazgatója a magyarkanizsai Techno Ferum Kft-nek, melynek üzleti egységei Újvidéken, Új- és Ópázován működnek, s amely 30 dolgozót foglalkoztat. Közreműködik különböző társadalmi és sport egyesületek tevékenységében és olyan aktivitásokban, melyek a magyarkanizsai polgárok hasznára lehetnek. A Szerb Haladó Párt tagja.
Zoran Tomin
idegenforgalommal megbízott polgármesteri tanácsnok
1973-ban született. Végzettsége közgazdasági technikus. 1987. és 1999. között kereskedőként, beszerzőként, de elsősorban üzletkötőként dolgozott a családi kereskedelmi-termelő vállalkozásban. 1999-től a „Si & Si group“ (a Sinalco termék-márka gyártója) menedzsere és marketing-tanácsadója Magyarkanizsa község területén és a környében, majd bérbeadással foglalkozott. 2009-től 2016. szeptemberéig az osztrák Brantner – otpadna privreda Kft. magyarkanizsai részlegének vezetője, mint általánosügyi előadó. A Szerb Haladó Párt tagja.
Kónya Róbert
technikai kérdésekkel és informatikával megbízott polgármesteri tanácsnok
1980-ban született, okleveles gépészmérnök – master. Az általános és középiskolát Magyarkanizsán végezte, majd az Műszaki Tudományok Kara Gépészeti tanszékén diplomált Energetika és folyamattechnika - Automata vezérlés szakon. 2009 és 2012 között marketing mérnökként, majd 2013 és 2015 között a C OMI marketing munkatársaként képzések szervezésével foglalkozott. 2015 és 2019 a Kanizsainfó Kft. ügyvezetőjeként dolgozott. A Vajdasági Magyar Szövetség tagja.