Környezeti hatástanulmány

2017.04.04.
   

A Magyarkanizsai Községi Közigazgatási Hivatal építési és felügyelőségi osztálya tájékoztatja az érintett szerveket, szervezeteket és a nyilvánosságot, hogy:

-  az építési és felügyelőségi osztály határozatot hozott mely értelmében az újvidéki székhelyű (Népfront u. 12. sz.) NIS Rt. Oromhegyes kataszteri község 2836 földrészletén kiépített Velebit 1 és 2  kogenerációs erőművek valamint Velebit 3 elektromos erőmű ellátását szolgáló gáz szerelvények rekonstrukciója elnevezésű projektumára nem szükséges környezeti hatástanulmány kidolgozása.

- martonosi székhelyű Telek Paprika Kft. (Titó Marsall u 74.sz.) környezeti hatástanulmány szükségességének eldöntését kérelmezte mezőgazdasági termények szárítására szolgáló létesítmény és a tevékenységhez tartozó kísérő épületek kiépítésére, amely Martonos kataszteri község 7209 sz, földrészletén terveznek.

Az észrevételek megtételének határideje: 2017. évi április hónap 18. napja.

A műszaki dokumentációba az érdekeltek betekintést nyerhetnek, és észrevételeiket írásban megtehetik a magyarkanizsai városháza (Fő tér 1.) 5. sz. irodájában munkanapokon 8 és 12 óra között.