A Közigazgatási Hivatal közleménye

2020.04.03.
   

Hogyan tudnak a polgárok kapcsolatba lépni a Helyi adóigazgatási főosztállyal a rendkívüli állapot idején
Mivel a járványügyi helyzetre való tekintettel az ügyfélfogadás felfüggesztésre került, így a Magyarkanizsai Községi Közigazgatási Hivatal Helyi adóigazgatási főosztálya tájékoztatja a polgárokat, hogy miként tudnak kapcsolatba lépni a főosztállyal hivatalos ügyekben.
Az állampolgárok a helyi közbevételek állásába betekintést nyerhetnek a www.lpa.gov.rs honlapon, a „Moja LPA” mobil alkalmazáson keresztül (hitelesített elektronikus tanúsítvány segítségével, a felhasználói név és jelszó megadásával).
A polgárok tájékoztatást a 064/8062116 és  064/8062145 telefonszámon, illetve a bane@kanjiza.rs villámposta címen kaphatnak.
Bizonylatok kérhetők, illetve minden beadvány benyújtható postai úton a Magyarkanizsai Községi Közigazgatási Hivatal Helyi adóigazgatási főosztály címén: 24420 Magyarkanizsa, Fő tér 1. A kért bizonylatok, illetve a beadványokra adott válaszok postai úton lesznek megküldve.
Emlékeztetjük a polgárokat, hogy a rendkívüli állapot ideje alatt közzétett minden előírt tájékoztatás a rendkívüli állapot feloldását követő 15 napon belül hatályát veszíti, az illetékes szervek eljárására és döntéshozatalára vonatkozó határidők a rendkívüli állapot feloldását követő 30 nap elteltével lejártnak tekintendők.