Társadalmi vita a közterület-használat díjairól

2019.02.13.
 

A társadalmi vita lebonyolításáról szóló rendelet 4. szakasza (Magyarkanizsa Község Hivatalos Lapja 18/17. sz.) alapján a Magyarkanizsai Községi Tanács a 100. ülésén meghozta az alábbi

VÉGZÉST
társadalmi vita lebonyolításáról

1. A társadalmi vita tárgya:
– Rendelettervezet a közterület-használat után Magyarkanizsa község területén fizetendő díjakról
2. A társadalmi vita 2019. február 13-ától 2019. február 20-áig tart.
3. A társadalmi vita összegzésének időpontja: 2019. február 20-án 10.00 óra, helyszíne: a magyarkanizsai városháza nagyterme.    
A rendelettervezetet és a társadalmi vita lebonyolításáról szóló végzést közzé kell tenni a magyarkanizsai önkormányzat világhálós honlapján (www.kanjiza.rs), és ki kell tűzni a helyi közösségi hirdetőtáblákon.
4. A társadalmi vita szervezéséről elektronikus úton tájékoztatni kell: a Községi Tanács tagjait, a képviselőcsoportok elnökét és a képviselőcsoporthoz nem tartozó képviselő-testületi tagokat.
5. A jogszabályi javaslatot Magyarkanizsa község nevében Branislav Terzić, a helyi adóigazgatási főosztály vezetője és Sáfrány Attila, az építésügyi és felügyelőségi főosztály vezetője indokolja meg.
6. Javaslatok írásban 2019. február 19-éig a Magyarkanizsai Községi Közigazgatási Hivatal iktatójában adhatók át, illetve a Magyarkanizsa község, építésügyi és felügyelőségi főosztály, Fő tér 1, 24420 Magyarkanizsa postai címre vagy elektronikus levélben a bane@kanjiza.rs villámpostacímre küldhetők.

Fejsztámer Róbert,
a Községi Tanács elnökeVégzés a társadalmi vita lebonyolításáról (.docx)

Végzés a társadalmi vita lebonyolításáról (.PDF)

Döntés a közterület-használat díjairól Magyarkanizsa község területén

Jelentés a társadalmi vita lebonyolításáról