Végzés társadalmi vita lebonyolításáról

2019.02.06.
 

Szerb Köztársaság
Vajdaság Autonóm Tartomány
Magyarkanizsa község
Magyarkanizsai Községi Tanács
Szám: 02-17/2019-99
Kelt: 2019.02.06.
Magyarkanizsa

A társadalmi vita lebonyolításáról szóló rendelet 4. szakasza (Magyarkanizsa Község Hivatalos Lapja 18/17. sz.) alapján a Magyarkanizsai Községi Tanács a 99. ülésén meghozta az alábbi

V É G Z É S T
társadalmi vita lebonyolításáról

            1. A társadalmi vita tárgya:

– Magyarkanizsa község alapszabályának tervezete

            2. A társadalmi vita 2019. február 6-ától 2019. február 20-áig tart.

            3. A társadalmi vita összegzésének időpontja: 2019. február 20-án 10.00 óra, helyszíne: a magyarkanizsai városháza nagyterme.    

A rendelettervezeteket és a társadalmi vita lebonyolításáról szóló végzést közzé kell tenni a magyarkanizsai önkormányzat világhálós honlapján (www.kanjiza.rs), és ki kell tűzni a helyi közösségi hirdetőtáblákon.

            4. A társadalmi vita szervezéséről elektronikus úton tájékoztatni kell: a Községi Tanács tagjait, a képviselőcsoportok elnökét és a képviselőcsoporthoz nem tartozó képviselő-testületi tagokat.

            5. A jogszabályi javaslatot Magyarkanizsa község nevében Rácz Major Diána, a Magyarkanizsai Községi Képviselő-testület titkára és Marija Milovanović, a Magyarkanizsai Községi Közigazgatási Hivatal vezetője indokolja meg.

            6. Javaslatok írásban 2019. február 19-éig a Magyarkanizsai Községi Közigazgatási Hivatal iktatójában adhatók át, illetve a Magyarkanizsa község, Magyarkanizsa Község Képviselő-testülete, Fő tér 1, 24420 Magyarkanizsa postai címre vagy elektronikus levélben a mdiana@kanjiza.rs villámpostacímre küldhetők.

Fejsztámer Róbert,

a Községi Tanács elnöke



Végzés társadalmi vita lebonyolításáról

Magyarkanizsa község alapszabályának tervezete

Jelentés a társadalmi vita lebonyolításáról