Végzés a társadalmi vita lebonyolításáról

2018.12.12.
 

A társadalmi vita lebonyolításáról szóló rendelet 4. szakasza (Magyarkanizsa Község Hivatalos Lapja 18/17.  sz.) alapján és a Magyarkanizsai Községi Közigazgatási Hivatal pénzügyi és költségvetési főosztályának és a Magyarkanizsai Községi  Közigazgatási Hivatal helyi adóigazgatási főosztályának javaslatára a Magyarkanizsai Községi Tanács a 95. ülésén meghozta az alábbi
 
V É G Z É S T
társadalmi vita lebonyolításáról

1. A társadalmi vita tárgya:
– Rendelettervezet a 2019. évi magyarkanizsai községi költségvetésről
– Rendelettervezet a helyi kommunális illetékekről szóló rendelet módosításáról
– Rendelettervezet a községi közigazgatási illetékekről szóló rendelet módosításáról
 
2. A társadalmi vita 2018. december 12-étől 2018. december 18-áig tart.
 
3. A társadalmi vita összegzésének időpontja: 2018. december 18-án 10.00 óra, helyszíne: a magyarkanizsai városháza nagyterme.    
A  rendelettervezeteket és a társadalmi vita lebonyolításáról szóló végzést  közzé kell tenni a magyarkanizsai önkormányzat világhálós honlapján (www.kanjiza.rs), és ki kell tűzni a helyi közösségi hirdetőtáblákon.
 
4. A  társadalmi vita szervezéséről elektronikus úton tájékoztatni kell: a  Községi Tanács tagjait, a képviselőcsoportok elnökét és a  képviselőcsoporthoz nem tartozó képviselő-testületi tagokat.
 
5. A  jogszabályi javaslatokat Magyarkanizsa község nevében Pakai Tamás, a  pénzügyi és költségvetési főosztály vezetője, Branislav Terzić,  a helyi adóigazgatási főosztály vezetője és Kasza Attila, a közigazgatási és közösügyi főosztály vezetője indokolja meg.
 
6. Javaslatok írásban 2018. december 18-áig a Magyarkanizsai Községi Közigazgatási Hivatal iktatójában adhatók át, illetve a Magyarkanizsa község, Pénzügyi és költségvetés főosztály, Fő tér 1, 24420 Magyarkanizsa postai címre vagy elektronikus levélben a ptamas@kanjiza.rs villámpostacímre küldhetők.
 
Nebojša Rakić,
a Községi Tanács elnökhelyettese

 

Rendelettervezet a 2019. évi magyarkanizsai községi költségvetésről
Rendelettervezet a helyi kommunális illetékekről szóló rendelet módosításáról
Rendelettervezet a községi közigazgatási illetékekről szóló rendelet módosításáról

Jelentés a végrehajtott társadalmi vitáról