Strandszépe 2018.

2018.08.03.
 

Három év kihagyás után augusztus 4-én, szombaton ismét a magyarkanizsai strand lesz a helyszíne a Magyar Szó napilap és a magyarkanizsai önkormányazat közös rendezvényének. 27 csodaszép vajdasági fiatal hölgy vonul majd fel a kifutón, a hagyományokhoz híven fürdőruhában és estélyi ruhában. A benevezett lányokra már hetek óta lehetett szavazni a Magyar Szó révén. Kihirdetjük a közönség szépét és udvarhölgyeit, majd a Strandszépét és két udvarhölgyét is megválasztja a szakmai zsűri.

Augusztus 4-én azonban a közönségre is értékes nyeremények várnak.

Azok között az olvasók között, akik részt vettek a szavazásban, tehát szelvényt küldtek be a Magyar Szóhoz az általuk legszebbnek talált lány nevével, egy vadonatúj Capriollo kerékpárt sorsolunk ki. Ugyanakkor a Strandszépe-választáson, a helyszínen még majd meg lehet vásárolni a hétvégi lapszámot, amelyben szintén nyereményszelvény található. A legszerencsésebb helyszíni vásárló szintén egy új kerékpárral mehet haza Magyarkanizsáról.

Arról, hogy a 29 benevezett fiatal hölgy a legjobb formájában mutatkozzon be szombaton, profi fodrász- és sminkes csapat gondoskodik.

A rendezvény keretében fellépnek a helybeli Bolero és M Plusz táncegyesület tagjai. Magyarzó Pistike is elmeséli legújabb történeteit, 21 óra körül pedig a magyarországi Kállay Saunders András lép színpadra félórás műsorával.

Remek szórakozás, nyeremények, színvonalas műsor – mindenkit várunk most szombaton, augusztus 4-én 20 órára a magyarkanizsai strandra az idei Strandszépe-választásra – Önöket is, kedves címzettek!



Strandszépe 2018. – plakát

Strandszépe 2018. – video