Magyar Szó Strandszépe 2018

2018.06.18.
 

A Magyar Szó idei szépségversenye, a Strandszépe 2018 is fergeteges szórakozást nyújt, éppúgy, mint mindig. A benevezett hölgyeknek sok izgalmat, a nézőknek pedig pazar műsort.

A hagyományhoz híven a rendezvény színhelye ezúttal is Magyarkanizsa lesz. Ha már strandszépét választunk, ezt csakis a Tisza partján tehetjük meg! A verebek is csiripelik már, hogy a Tisza-parti gála augusztus 4-én lesz, de azt is, hogy a műsor sztárvendégeként Kállay-Saunders András lép fel, aki félórás műsorral szórakoztatja a vajdasági publikumot.

A Strandszépe rendezvény iránt érdeklődnek a Magyarok Világszépe versenyén szervezői is, továbbá a Magyarországi Kumánia Gyógyfürdő álltal szervezett Kunország Szépe választások szervezői is. Mindkét esetben még folyamatban vannak a tárgyalások és az egyeztetések, de nagy a valószínűsége annak, hogy a szépségek ezeken a rangos rendezvényeken is részt vehetnek majd.

Pompa, értékes ajándékok és a szépségipar sikeres karrierje is várja, várhatja mindazokat a hölgyeket, akik bátorságot vesznek, és jelentkeznek a rendezvényre. Nem kell hozzá semmi több, csak egy kis jókedv és egy szép mosoly.

A jelentkezés feltételei ugyanazok, mint korábban: a benevezést zárt borítékban (szerkesztőségünk címére elküldve: Magyar Szó, Vojvode Mišića 1., 21000 Novi Sad, a borítékra, kérjük, írják rá: Strandszépe) vagy e-mailben (strandszepe@magyarszo.rs) küldjék, mellékeljenek hozzá két fényképet magukról (egy portrét és egy teljes alakot ábrázoló, fürdőruhás képet), valamint a következő adatokat: név, cím, telefonszám, életkor, foglalkozás.

A versenyen 15 és 25 év közötti hölgyek vehetnek részt. Kiskorú személyek esetében valamelyik szülő írásos beleegyezése is szükséges a részvételhez.

Ezúttal is két szépségkirálynő kerül kiválasztásra, egyiket a szakmai zsűri választja a gálán, a másikat pedig a Magyar Szó olvasói a szelvényeik révén.

A rendezvény támogatói: a magyarkanizsai önkormányzat, a brači Fülöp Apartmanház, a zentai Domus Utazási Iroda, a kúlai Titelprevoz, a mórahalmi Elixír Hotel, a topolyai Saktrakt, a moholi Molprevoz, a mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdő.

Bővebben:


Strandszépe 2018: Pompa, értékes ajándékok, sikeres karrier