Sikeres projektmegvalósítás a Tartományi Helyi Önkormányzati Titkárság támogatásával

2018.03.12.
 

Magyarkanizsa község 2017. novemberében sikeresen pályázott a Tartományi Regionális Fejlesztési, Régióközi Együttműködési és Helyi Önkormányzati Titkárságnál. A projekt címe: A polgároknak szánt szolgáltatások hatékonyságának növelése az ügyintézés kapacitásának fokozásával.

A Tartományi Regionális Fejlesztési, Régióközi Együttműködési és Helyi Önkormányzati Titkárság 256.346,40 dinárt hagyott jóvá Magyarkanizsa községnek egy multifunkcionális nyomtató, szkenner és fénymásoló berendezés beszerzésére. A berendezés 2018. 03. 09-én került beüzemelésre az Építésügyi és felügyelőségi főosztályon, ahol az engedély nélkül épített épületek törvényesítési folyamata zajlik.

A beszerzett fénymásoló berendezés hozzájárul a polgárokkal való kommunikáció javításához, a különféle dokumentumok kiadási idejének csökenése pedig hozzájárul az ügyefelek elégedettségi szintjének növekedéséhez.

Magyarkanizsa község köszönetet mond a Tartományi Regionális Fejlesztési, Régióközi Együttműködési és Helyi Önkormányzati Titkárságnak a jóváhagyott támogatásért.

A titkárság linkje: http://www.region.vojvodina.gov.rs