Vip Beach Masters 2014 Magyarkanizsán augusztus 15. és 17. között!

2014.04.28.
  

A Vip mobile és a Szerbiai Röplabda Szövetség április 24-én Belgrádban mutatta be a szerbiai strandröplabda bajnokság, a Vip Beach Masters 2014 programját, mely ez év nyarán újra megrendezésre kerül Magyarkanizsán is – 11 más szerbiai város mellett.

A látványos ötlet, a minőségi játék és az érdekes mérkőzések révén idén is izgalmas nyár várja a strandröplabda rajongóit, valamint a gyermekeket, akik szeretnék kipróbálni magukat ebben a sportban és tanulni az ünnepelt röplabdázótól, Vanja Grbićtól a Vip Beach Masters röplabda iskolájában.

A versenyzés a bajnoki címért és a 32.000 eurós díjért Novi Pazarban veszi kezdetét május 30-tól június 1-ig, majd minden hétvégén más városban kerül megrendezésre (Užice, Kruševac, Újvidék, Kraljevo, Bačka Palanka, Veliko Gradište, Bács, Zombor, Magyarkanizsa, Temerin). A döntőre hagyományosan a nyár végén kerül sor: augusztus 27-től 30-ig a belgrádi Ada Ciganliján, ahol a négynapos megmérettetések végén kiderül, hogy kik lesznek a 2014-es év strandröplabda bajnokai és bajnoknői Szerbiában.

 

„Nagy megtiszteltetés bejelenteni a 2014-es röplabdás nyár kezdetét és felhívni a szerbiai polgárok figyelmét, hogy csatlakozzanak hozzánk 12 városban, mely helyszínszám rekordnak számít. A Vip mobile társasággal, mint partnerünkkel már hét éve közösen fáradozunk a strandröplabda minőségének javításán és közkedveltté tételén és sikeresen motiváljuk a fiatal sportolókat, hogy évről évre bizonyítsanak a bajnokság pályáján” – nyilatkozta Aleksandar Boričić a Szerbiai Röplabda Szövetség elnöke.

„A Vip Beach Masters a legnagyobb és a legszínvonalasabb strandröplabda verseny az országban, amely szórakoztató módon kapcsolja össze ezen nagyszerű csapatsport szépségét és versenyszellemét. Ebben az évben házigazdái leszünk a legjobb európai, balkáni és hazai játékosoknak, akik bravúros játékukkal elvarázsolják a közönséget. Emellett a Vip mobile, mint a torna szervezője, más szórakozási lehetőséggel és ajándékokkal is várja a közönséget, melyek révén a strandröplabda pályák lesznek a legkedveltebb helyszínek ezen a nyáron” – mondta Dejan Turk a CEO Vip igazgatója.

 

Nyilas Mihály, magyarkanizsai polgármester a programbemutató kapcsán rendezett sajtótájékoztatón felhívta a községbeli polgárok figyelmét a rendezvényre, hogy kövessék a már harmadik éve megrendezésre kerülő bajnokságot augusztus 15. és 17. között, valamint részvételre buzdította a gyermekeket a Strandröplabda iskola kapcsán, melynek keretében – az előző évekhez hasonlóan – a magyarkanizsai strandon elsajátíthatják a sportág alapjait.