Pályázat a közmunkák lebonyolítására

2017.03.17.
  

A foglalkoztatásról és a munkanélküliségi biztosításról szóló törvény 43. szakasz 1. bekezdés 7. pontja (Az SZK Hiv. Közlönye, 36/09., 88/10. és 38/15. sz.) alapján, a 2017. évi helyi foglalkoztatási cselekvési tervvel összhangban a magyarkanizsai polgármester 2017. 03. 17-én

NYÍLT PÁLYÁZATOT ír ki

MAGYARKANIZSA KÖZSÉGET ÉRINTŐ 2017. ÉVI KÖZMUNKÁK LEBONYOLÍTÁSÁNAK SZERVEZÉSÉRE

 

I. ALAPTUDNIVALÓK

A községet érintő közfoglalkoztatás a tevékeny foglalkoztatáspolitika azon intézkedése, amely a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (a továbbiakban: NFSZ) nyilvántartásában szereplő munkanélküliek munkába állítását ösztönzi, különösen a nehezebben foglalkoztathatókét vagy szociálisan rászorultakét, valamint a munkanélküliek munkaképességének megőrzését és előmozdítását.

A közfoglalkoztatás a közmunkát kivitelező munkáltató által végzett olyan tevékenységek végrehajtását jelenti, amelyeknek célja meghatározott társadalmi érdek érvényesítése.

A közmunkaprogram pénzügyi kerete 4.000.000,00 dinár, amely a 763,135 ás 764, 765 költségvetési tételen kapott helyet.

A közmunkát a nyílt fölhívás alapján Magyarkanizsa község által kijelölt, közmunkát kivitelező munkáltató bonyolítja le.

A közmunka maximális időtartama 6 hónap.

A közmunkát lebonyolító munkáltató a közmunka lebonyolítása iránt a magyarkanizsai községi helyi foglalkoztatási cselekvési tervet végrehajtó községi bizottsághoz pályázatot nyújt be, amely tartalmazza a közmunka-tevékenység ismertetését (ütemterv) és a foglalkoztatandó személyek számát.

 

 



Nyílt pályázat a Magyarkanizsa községet érintő 2017. évi közmunkák lebonyolításának szervezésére

Nyílt pályázat a Magyarkanizsa községet érintő 2017. évi közmunkák lebonyolításának szervezésére

Jelentkezési formanyomtatvány