Hitelből újítják föl a tiszai medencét

2016.06.27.
   

Hét új tagja van a magyarkanizsai községi képviselő-testületnek – Lesz gazdája az új buszállomásnak

A magyarkanizsai községi képviselő-testület tegnapi ülésén hét új tag mandátumát hitelesítették. A VMSZ választási listájáról a polgármesterré választott Fejsztámer Róbert képviselői helyét a horgosi Rövid Jenő tölti be. Az ugyanerről a listáról a községi tanács tagjává választott Zoran Teslić helyét az oromi Király Terézia foglalta el. A VMSZ választási listájáról képviselői mandátumhoz jutott Veselinov Ibolya a község által alapított közintézmény vezetőjeként (a Gyöngyszemeink Iskoláskor Előtti Intézmény igazgatója) már a testület alakuló ülésén lemondott tagságáról, helyét Konc József nyugdíjas vette át. Varjú Potrebić Tatjana, a Regionális Szakmai Pedagógus-továbbképző Központ igazgatója ugyanilyen okból vált meg mandátumától Sóti Attila középiskolai tanár javára.

A Szerb Haladó Párt választási listájáról a horgosi Miković Melinda váltotta fel a polgármester helyettesévé kinevezett Nebojša Rakićot. Ugyanerről a listáról Milena Supić foglalta el a tartományi képviselővé avanzsált Crkvenjakov Gizella megüresedett helyét.

A Magyar Mozgalom színeiben képviselő-testületi mandátumhoz jutott dr. Lepeš Josip munkahelyi elfoglaltságra hivatkozva már az alakuló ülésén lemondott képviselői helyéről, amit a jövőben Dejan Pejak tölt be. Az UKROK választási listájáról megválasztott Körmöci Károly külföldi tartózkodása miatt nem tudott részt venni az alakuló ülésen, ezért a testület tegnap hitelesítette a mandátumát.

Bővebben:


Hitelből újítják föl a tiszai medencét

Megtartotta a Községi Képviselő-testület a második ülését

A Községi Képviselő-testület II. ülése - 2016.06.24.


Kölcsönből épül a Tisza-parti medence