Nyílt pályázat Magyarkanizsa községet érintő 2016. évi közmunkák lebonyolításának szervezésére

2016.05.10.
 

A foglalkoztatásról és a munkanélküliségi biztosításról szóló törvény 43. szakasz 1. bekezdés 7. pontja (Az SZK Hiv. Közlönye, 36/09., 88/10. és 38/15. sz.) alapján, a 2016. évi helyi foglalkoztatási cselekvési tervvel összhangban a magyarkanizsai polgármester 2016. 05.  09-én

N  Y  Í  L  T      P  Á  L  Y  Á  Z  A  T  O T
ír ki
MAGYARKANIZSA KÖZSÉGET ÉRINTŐ 2016. ÉVI KÖZMUNKÁK LEBONYOLÍTÁSÁNAK SZERVEZÉSÉRE

I. ALAPTUDNIVALÓK
A községet érintő közfoglalkoztatás a tevékeny foglalkoztatáspolitika azon intézkedése, amely a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (a továbbiakban: NFSZ) nyilvántartásában szereplő munkanélküliek munkába állítását ösztönzi, különösen a nehezebben foglalkoztathatókét vagy szociálisan rászorultakét, valamint a munkanélküliek munkaképességének megőrzését és előmozdítását.
A közfoglalkoztatás a közmunkát kivitelező munkáltató által végzett olyan tevékenységek végrehajtását jelenti, amelyeknek célja meghatározott társadalmi érdek érvényesítése.
A közmunkaprogram pénzügyi kerete 3.950.000,00 dinár, amely a IV. helyrend 1. fejezet 620-as jogcímcsoport 135. tétel költségvetési soron kapott helyet.
A közmunkát a nyílt fölhívás alapján Magyarkanizsa község által kijelölt, közmunkát kivitelező munkáltató bonyolítja le.
A közmunka maximális időtartama 5 hónap. А projektum végrehajtásának határideje 2016. december 15.
A közmunkát lebonyolító munkáltató a közmunka lebonyolítása iránt a magyarkanizsai községi helyi foglalkoztatási cselekvési tervet végrehajtó községi bizottsághoz pályázatot nyújt be, amely tartalmazza a közmunka-tevékenység ismertetését (ütemterv) és a foglalkoztatandó személyek számát.



NYÍLT PÁLYÁZAT MAGYARKANIZSA KÖZSÉGET ÉRINTŐ 2016. ÉVI KÖZMUNKÁK LEBONYOLÍTÁSÁNAK SZERVEZÉSÉRE

Jelentkezési lap