Ingyenes internetes zónák és térfigyelő kamerák

2015.12.08.
 

Az önkormányzatok kommunikációs felszereltségének és lehetőségeinek javítására, valamint térfigyelő kamerák beszerzésére és alkalmazására kötött december 7-én támogatási szerződéseket a tartományi gazdasági titkárság a sikeresen pályázó községekkel, így Magyarkanizsával is. A támogatás összértéke tizennyolc és fél millió dinár.

Huzsvár Ervin, Magyarkanizsa polgármester-helyettese a sajtó képviselőinek elmondta, hogy önkormányzatuk két projektummal pályázott, és mindkettővel sikeresen.

– Az egyik tervezet a városi iskolaközpont, tehát az óvoda, általános iskola és középiskola területének felügyelőkamerákkal való felszerelése, a másik projektum pedig Horgos és Magyarkanizsa legforgalmasabb útkereszteződéseinek kamerával való felszerelése. Úgy gondolom, hogy egy olyan támogatás, amely kétharmad részben lefedi egy projektum beruházási összegét, mindenféleképp hasznos, és nagy segítséget nyújt bármelyik község számára. Magyarkanizsa önkormányzata nagyon hálás a gazdasági titkárság programjaiért, amelyek hozzájárulnak a közbiztonság szintjének növeléséhez – húzta alá Huzsvár.

Bővebben:


Ingyenes internetes zónák és térfigyelő kamerák