Magyar-szerb üzleti kapcsolatok konferencia Szentesen

2015.02.09.
 

2015. február 6-án Magyar-Szerb Üzleti Kapcsolatok Konferencia volt Szentesen, melyen részt vett Magyarkanizsa, Zenta és Törökkanizsa küldöttsége is.
A konferencia keretében – melyen részt vettek szentesi, csongrádi, orosházi, kiskunfélegyházi kis- és középvállakozók is – Huzsvár Ervin, magyarkanizsai polgármester-helyettes bemutatta községünk földrajzi értékeit, előnyös geopolitikai helyzetét, ismertette a gazdasági mutatókat és a befektetési lehetőségeket.
Szentes Város Önkormányzata és a Magyar-Szerb Kereskedelmi és Iparkamara (MSZKIK) között, valamint a Magyar-Szerb Kereskedelmi és Iparkamara (MSZKIK) és a Magyar Járműalkatrész-gyártók Országos Szövetsége (MAJOSZ) között szerződés-aláírásra került sor. Az együttműködési megállapodás szerint az a cél, hogy a felek előmozdítsák Magyarország és a Szerb Köztársaság sokoldalú kapcsolatait, ezen belül erősítsék a gazdasági-üzleti szereplők, partnereik, városukban működő vállalkozások, valamint az általuk képviseltek helyzetét Szerbia és Magyarország piacán.

Bővebben:


http://www.szentesinfo.hu/mozaik/2015/2/msz.htm

https://www.youtube.com/watch?v=puZdFzXpAFE

http://www.vajma.info/cikk/gazdasag/4298/Vajdasagi-onkormanyzatok-es-vallalkozok-Szentesen.html


Magyarkanizsai vállalkozók Szentesen