Dr. Bimbó Mihály polgármester ünnepi köszöntője

2014.12.24.
 

Kedves Községbeli Polgárok!

Közeleg az év vége: újra itt a karácsony és az újév. Az ünnepi készülődés mellett egyre többször tekintünk vissza az elmúlt év eseményeire. Számadást végzünk.

Nehéz évet tudhatunk magunk mögött, mely próbára tette önkormányzatunkat. Az egész országot sújtó válság befolyásolta a mi céljaink megvalósítását is: néhány területen szép sikereket könyvelhettünk el, ám több esetben a programok befejezése még várat magára. A szűkös anyagi lehetőségek ellenére fenntartottuk a szociális, oktatási és kulturális támogatásunk eddig felépített rendszerét, hogy polgáraink alapvető érdekei ne sérüljenek.

Embertpróbáló időket élünk. Mindannyiunknak szüksége van ilyenkor a vigaszra, a reményre, a bizakodásra. A nagybetűs Jóra, melyet a kis Jézus születése hozott ebbe a világba.

Az év vége közeledtével mindenkiben új remények és elvárások fogalmazódnak meg. Magyarkanizsai polgármesterként elsősorban az kívánom, hogy a szeretet ünnepén senki se legyen egyedül, és mindenkinek jusson a barátságból, gondoskodásból és szeretetből – nemcsak a szentestén.

Az új esztendőben személyes boldogulásukhoz, sok sikert kívánok, békét, biztonságot családjaiknak és hitet abban, hogy a hétköznapok álmai egyszer valóra válnak. Kívánom, hogy jó szándék által vezérelve segítsünk még többet egymásnak ezekben a megpróbáltatásokkal teli időkben.

Az önkormányzat nevében mondhatom, hogy a 2015-ös évben azon leszünk, hogy megállítsuk a negatív trendeket, közösségünk létszámának további fogyását és hogy fenntartsuk az eddigi juttatások körét polgáraink számára.

Békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új évet kívánok Magyarkanizsa község minden kedves polgárának!


https://www.youtube.com/watch?v=7YhC8H1HA0c