Magyar és szerb üzletemberek találkozója

2014.12.10.
 

Magyar és szerb üzletemberek találkoztak december 9-én délelőtt Magyarkanizsán. A község és a Magyar–Szerb Kereskedelmi és Iparkamara közötti együttműködési megállapodás aláírására is sor került.
Az Ifjúsági Otthon nagytermében megjelentek előadásokat hallgattak meg a kutatásokról és innovációkról, a kis- és középvállalkozások működéséről, a szabványosított irányítási rendszerek és tanúsítások szerepéről és fontosságáról, az orosz piac jelentőségéről a térség vonatkozásában, ugyanakkor konkrét gazdasági kapcsolatfelvételre is alkalmuk nyílt a magyarországi és itteni üzletembereknek.
A találkozó résztvevői szerint az együttműködési megállapodás aláírása és a magyar valamint szerb üzletemberek személyes ismerkedése és kapcsolatfelvétele megfelelő alapokat teremt ahhoz, hogy a határ menti két térség gazdasági kapcsolatai az eddigieknél jóval magasabb szintre emelkedjenek és jövőre már konkrét eredményeket is hozzanak.

Bővebben:


https://www.youtube.com/watch?v=6u0o-KrS2Rc&list=UUOvBXkLmx4eOVCBcx_gcX5Q

https://www.magyarszo.rs/hu/2549/gazdasag/119490/A-v%C3%A1llalkoz%C3%B3i-szf%C3%A9r%C3%A1t-er%C5%91s%C3%ADten%C3%A9k.htm


Cikk az Új Kanizsai Újságban



A fényképeket készítette: Puskás Károly építészmérnök