Ülésezett a képviselő-testület

2014.11.04.
 

A testület október 31-i ülésén 5,7 százalékkal csökkentette a községi költségvetést, mely az évben már a negyedik költségvetési módosítás.
A költségvetés újabb kiigazítása nem veszélyezteti az eszközök felhasználóinak alaptevékenységét. A Népkert rendezése és az autóbusz-pályaudvar első fázisának kiépítése is biztonságban van, valamint minden más, fontos beruházás is – mondta az ülés után Domonkos Tibor, a pénzügyi, költségvetési és helyi adóigazgatási főosztály vezetője. 
Gyepmesteri szolgáltatásának bővítésével a kommunális közvállalat új árkategóriákat vezetett be árjegyzékébe. Az állati tetemek elszállítását a két vajdasági tetemmegsemmisítőbe a közvállalat speciális járművel végzi, de a megtett kilométer mellett más költségekkel is jár a szolgáltatás. 
A képviselők szavazattöbbséggel a Brantner Hulladékgazdálkodási cég ármódosítási kérelmét is jóváhagyták. Elfogadásra került az Alapfokú Zeneiskola 2013/14-ben megvalósított munkájáról szóló jelentés és az intézmény 2014/15-ös munkaterve is, valamint döntés született a Velebiten 2015-től bevezetésre javasolt helyi járulékra vonatkozó népszavazás kiírásáról.

Bővebben:


https://www.magyarszo.rs/hu/2510/vajdasag_magyarkanizsa/117914/Dr%C3%A1g%C3%A1bb-lesz-a-szem%C3%A9telsz%C3%A1ll%C3%ADt%C3%A1s.htm

https://www.youtube.com/watch?v=0UZH-JH2aWM&list=UUOvBXkLmx4eOVCBcx_gcX5Q


Cikk az Új Kanizsai Újságban



A fényképeket készítette: Puskás Károly építészmérnök