Kérdőív a nemek közti egyenlőség feltérképezésére

2023.04.25.
  

Tájékoztatjuk Magyarkanizsa község lakosait, hogy kidolgozás alatt van a nemek közötti egyenlőség helyi cselekvési terve Magyarkanizsa községre vonatkozóan. Magyarkanizsa község a Városok és Községek Állandó Értekezletével (Stalna konferencija gradova i opština) együtműködve felmérést végez a lakosság körében azzal a céllal, hogy előmozdítsa és hatékonyabbá tegye fellépését a nemek közötti egyenlőség politikája tekintetében.


A kérdőív a nemek közötti egyenlőség témájához kapcsolódó kérdéseket tartalmazza, azzal a céllal, hogy a válaszok által betekintést nyerjünk a Magyarkanizsa községben élő nők szükségleteibe és problémáiba.


Kérjük a polgárokat (hölgyeket) az anonim kérdőív minél nagyobb számban való kitöltésére. A kérdőívek átvehetők a következő helyszíneken: a Városháza (Magyarkanizsa, Fő tér 1. szám) ügyfélszolgálati irodájában (2-es számú iroda), a helyi közösségek irodáiban, a Magyarkanizsai Egészségház falusi orvosi rendelőiben és a Horgosi Tiszamenti Vízművek magyarkanizsai és horgosi számlabefizető helyein.


A kérdőív elektronikusan is kitölthető:
https://forms.office.com/e/gt6uymUjqC


A kérdőív elérhető Magyarkanizsa község hivatalos honlapján: www.kanjiza.rs és a Gyöngyszemeink Iskoláskor Előtti Intézmény hivatalos honlapján is: www.predskolskakanjiza.edu.rs, de Magyarkanizsa község Facebook oldalán is.


Kérjük, csatlakozzanak Önök is ennek a közösségünk minden polgára számára fontos dokumentumnak a létrehozásához. Az elektronikus kérdőív elérhető és kitölthető 2023. május 20-ig.
A felméréssel kapcsolatos további információkat a 064/80 62 095-ös telefonszámon, vagy a marina@kanjiza.rs e-mail címen kaphatnak.

 


Vasárnap vásár Magyarkanizsán