Új szigetelést kapott a Gyöngyszemeink óvoda központi épülete

2022.10.05.
 

A beruházást a tartományi oktatási titkárság támogatásával tudták megvalósítani, amihez a helyi önkormányzat is hozzájárult.

Az utolsó simításokat végzik a Gyöngyszemeink Iskoláskor Előtti Intézmény központi épületén Magyarkanizsán. Pár évvel ezelőtt a nyílászárók cseréje történt meg az épületen, most pedig a szigetelésen volt a sor. Veselinov Ibolya, a Gyöngyszemeink Iskoláskor Előtti Intézmény igazgatója elmondta: „Én bízom benne, hogy ez a beruházás meg fog mutatkozni majd, amikor majd megkapjuk a számlákat, hogy mit is jelent, mivel már a nyílászárók cseréjével is érezhető volt, hogy sokkal kevesebbet kell fizetnünk, ez a külső burkolat pedig nagyon sokat jelent.”

Az önkormányzat is hozzájárult a beruházáshoz, közel tízszázalékos önrészt biztosítottak a tartományi oktatási titkárság támogatásához.

Fejsztámer Róbert polgármester elmondta: „Kilenc helyi közösségünk van, tizenhárom településünk, kilenc objektumunk, tehát mindig van munka, de nagyon örülök neki, hogy az óvoda vezetősége mindig előre gondolkodik és már a következő évekre számítva előkészíti a tervdokumentációkat, a pályázatokhoz szükséges dokumentumokat.”

A beruházás összértéke 2,9 millió dinár volt.

 

Bővebben:

 


Új szigetelést kapott a Gyöngyszemeink óvoda központi épülete




Fotó: Puskás Károly