Kanizsai Bogrács 2014.

2014.07.14.
 

A magyarkanizsai önkormányzat szervezésében július 13-án halászléfőző versenyre került sor a magyarkanizsai Tisza-parton. A rendezvényen 108 csapat mérte össze főzőtudományát,akiknek a szervezők 3 kg élő halat, tűzifát és pirospaprikát biztosítottak. A csapatok Vajdaság több településéről érkeztek, többek között Nagykikindáról, Begaszentgyörgyről, Szabadkáról és Újvidékről, valamint a versenynek magyarországi résztvevői is voltak. Délelőtt 10 órakor dr. Bimbó Mihály, magyarkanizsai polgármester köszöntötte a résztvevőket és tűzgyújtással megnyitotta a versenyt. A Pannon Rádió élő adásban közvetített a verseny helyszínéről.

Az eredményhirdetésre fél háromkor került sor, amikor is dr. Bimbó Mihály polgármester átadta a nyereményeket.

1. helyezett: Goran Rejić (Begaszentgyörgy)

(nyereménye: 2 éjszaka, 2 személyre reggelivel a hajdúszoboszlói Hotel Novum Family 4 csillagos szállodában, valamint 2 személyes hajóút Magyarkanizsáról Szegedre)

2. helyezett: Nikola Trnić (Nagykikinda)

(nyereménye: 1 éjszaka 2 személy részére a mórahalmi Colosseum Hotelben,valamint 2 személy részérehajóút Magyarkanizsáról Szegedre)

3. helyezett: Csöre Zoltán (Szerbkeresztúr)

(nyereménye: 2 szemény részére belépő a Szent Erzsébet mórahalmi  gyógyfűrdőbe, valamint 2 személy részére hajóút Magyarkanizsáról Szegedre)

A rendezvény támogatói: SD Martonos, TDM, Krin-wood, Visa-prom. Médiatámogató: Panno Rádió





A fényképeket készítette: Puskás Károly építészmérnök